21.11.2011

Teamvest

Den siste tiden har det i teamet oppstått et ønske om å få laget en staker-uniform. To medlemmer av Vasastakerne jobber nå intenst med å skaffe laget team-vester fra Trimtex. I disse dager venter vi på designforslag.

For at Trimtex skulle klare å lage et utkast basert på designforslag fra lagets medlemmer, var det nødvendig å skaffe vektoriserte utgaver av blant annet logo. Dette har skapt noen utfordringer, men Terje har lagt ned et godt stykke arbeid i Vector magic.

Siden vi antar at vinteren nå er like rundt hjørne håper vi på en rask tilbakemelding, da det er 6-8 ukers bestillingstid fra Trimtex. Vi håper å kunne benytte lagets nye uniform på noen av de nødvendige mil i forkant av vinterens stor høydepunkt - Vasaloppet.

PS: Uten å nevne navn har enkelte av lagets medlemmer ytret at Vasaloppet ikke er det viktigste rennet i vinter. Flere av gruppas medlemmer har valgt å kjøre hardt på Elghufs fremfor rulleski, noe som skulle indikere at renn som Birken har høyere prioritet. Om og evt hvilke konsekvenser en slik prioritering kan føre til, må vi komme tilbake til.

1 kommentar: