07.10.2012

Stakere på sykkel

Stakere i aksjon for Vallhall Sykkelteam
Flere av Vasastakerne bruker store deler av sommerhalvåret på to hjul. Enkelte vil til og med ha det til at de tar syklingen mer seriøst enn stakingen. I år har Stakere deltatt i ritt på både landevei og terreng.

Vallhall Sykkelteam:
Ole Andreas, Magnus og Terje kjørte også i år Lillehammer-Oslo for Vallhall Sykkelteam. I motvind og regntunge forhold, kjørte laget inn til en grei tid. Ole Andreas og Magnus kjørte også Enebakk Rundt for Vallhall.

Landevei:
I tillegg til rittene for Vallhall, har Ole Andreas og Terje også kjørte andre ritt på landeveien. Totalt ble det 10 ritt i år for undertegnede. Les mer om dem på www.sykkelprat.blogspot.no.

Terreng: 
Ole Andreas er Stakernes terrengsyklist. I tillegg til flere andre terreng ritt, kjørte Ole også i år greit inn til merke på Birkebeienerittet.

Utland:
Vasastakerne trives som kjent godt i utlandet. I år har de også tatt med sykkelen utenfor fedrelandets grenser. Ole Andreas gjentok fjorårets bragd og gjennomførte det steinharde 4 dagers mtb rittet Trans Germany på en imponerende måte. Undertegnede tok med seg Trek'n til Sverige og gjennomførte det 300 km lange landeveisrittet Vätternrundan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar