15.04.2013

Årsmøte og sesongavslutning for Vasastakerne

Lørdag 13. april avholdt Vasastakerne sitt ærverdige årsmøte. God stemning og mange røverhistorier. På agendaen sto blant annet endring av vedtekter, opptak av hospitanter/medlemmer og utdeling av vandrepokaler. Det har vært en jevnt over en bra sesong for Vasastakerne hvor mange klarte å forbedre sine relative plasseringer i Vasaloppet.

Årsmøtet godtok opptakskomiteens innstilling til opptak av nye medlemmer. Simen Pedersen er tatt opp som ny hospitant i Vasastakerne for sesongen 2013/2014. Magnus Heck Eide er tatt opp som medlem etter å ha vært hospitant denne sesongen. Sigbjørn Smith og Marius Gigernes ble henvist til en ny sesong som hospitant siden de ikke kunne vise til noen skirenn med startnummer på brystet denne vinteren.

Årsmøte ble avsluttet med en høytidelig premieutdeling. Vinnerne var:

Vandrepokal Vasaloppet: Fredrik Ramm
Fredrik Ramm beholdt vandrepokalen for Vasaloppet med tiden 5.26.46.

Vandrepokal Birken: Trygve Haugnæss
Trygve Haugnæss overtok vandrepokalen for Birken med tiden 4.21.17.

Årets prestasjon 2013: Vegard Mortensen
Begrunnelse: "Maken til avslutning av et skirenn, har nok ingen Vasastaker levert. Under tunge forhold gikk han i kjelleren, presterte en snitthastighet på 16,79 km/t fra Eldris til Mora og sikret medaljen på Vasaloppet".

Årets most improved Vasastaker 2013: Trygve Haugnæss
Begrunnelse: "Med en forbedring fra plass nr. 9642 til plass nr. 3632, forbedret Trygve seg med hele 6010 plasser fra 2012".

Årets smørebom 2013: Denne prisen utgikk i år siden ingen presterte å smøre seg helt bort.
Vandrepokalen har fått hedersplass på peishylla.

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar