09.05.2017

Råskinnet 2017


Tre Vasastakere stilte til start på Råskinnet lørdag 6. mai. Det var strålende vær og 23 grader. Mer enn varmt nok for 9 slitsomme kilometer gjørmeløp ved Sognsvann. Startnummer var hentet ut fredag kveld. Vi var på Sognsvann drøye tre kvarter før start og fant så vidt parkeringsplass. Deretter var det tid for litt oppvarming før start.

2500 store og små som deltok på de ulike løpene Råskinnet, Råtassen og Knøttetassen, en liten nedgang fra året før da det var en kald opplevelse. Selv om det var varmt i været hadde arrangøren Ready definitivt klart å legge løypa der hvor det var mest gjørme. Løpet inneholdt forsering av vann, mye gjørme og ulendt terreng med myr, steiner, røtter og bratte skråninger opp og ned. I tillegg litt smal sti og noen få hundre meter med grusvei. Løypa var på ca 8,3 km ifølge GPS-klokka.

Øystein fikk startnummer til Råskinnet som 40-års gave av Vegard og gaven falt absolutt i smak. Alle tre stakerne var godt fornøyd med gjennomføringen. Jessheim-banden har trent veldig bra, mens for min egen del var treningsgrunnlaget beskjedent. 

Her er tidene:

Vegard            56:45
Øystein           1.01.59
Peder              1.11.57


Vi var enige om at Råskinnet absolutt fristet til gjentakelse. Morsomt og slitsomt!

Se reportasje på TV2 om Råskinnet 2017

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar