28.01.2012

Vasastakerne på plass på Trysil-Knut Rennet 2012

Under tunge forhold innledet idag Vasastakerne langløpsesongen med det 40km lange Trysil-Knut rennet. Rennet går i løyper i Søre Osen ved Osensjøen i Trysil kommune. Start og mål er ved Søre Osen Samfunnshus.

Temperaturen lå på -6 grader langs hele løypa. Noe som gjorde at VR40 gav meget bra feste. Mange slet imidlertid med glien i snøen. Det hadde nylig kommet en del nysnø og det snødde også lett under rennet. Dette gjenspeiles i vinnertiden som var 2.00. I 2011 hadde man til sammenligning en vinnertid på 1.51, mens en i 2010 var helt nede på 1.43. Vinner ble Tore Stengrundet, Nordre Trysil IL 2:00:19.

Resultatmessig ble det en bra dag for Vasastakerne. Peder hadde en fin tur og gikk bra på ski. Han lå stort sett i en bra gruppe hele veien. Undertegnede fokuserte på teknikken og konkluderer med at det er fremgang å spore. Kjørte nok litt hardt de to første timene og fikk det tungt på den siste timen.
Resultater:
Peder 2.51
Terje 3.05

Se fullstendig resultatliste fra langrenn.com

Vasastakerne måtte forøvrig trå hjelpende til i dagens renn. Før målgang gikk man en runde på 300-400 meter rundt Samfunnshuset. Da Peder skulle krysse løypa etter målgang, for å gå tilbake til bilen, var det en løper som mistet en ski. Det var vistnok andre gang han hadde mistet skien på noen hundre meter. Grunn; en defekt binding. Han fikk dermed låne en ski av Peder for å komme seg i mål. Bra jobba av Peder'n og i god Vasastaker ånd.

Besøk Trysil-Knut rennets hjemmeside

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar