26.03.2012

Årsmøte og sesongavslutning for Vasastakerne

Lørdag 24. mars avholdt Vasastakerne sitt første ærverdige årsmøte. På agendaen sto blant annet endring av vedtekter, opptak av nye medlemmer og utdeling av vandrepokaler. Det har vært en god sesong for Vasastakerne med mange personlige rekorder og tre medaljer på Vasaloppet.

Flere har søkt om å få bli medlem av Vasastakerne. Årsmøtet godtok opptakskomiteens innstilling til opptak av nye medlemmer. Trygve Haugnæss er tatt opp som nytt medlem i Vasastakerne. I tillegg er Ole Andreas Fuglesang, Sigbjørn Smith og Marius Gigernes tatt opp som hospitanter for neste sesong. Vi gratulerer!

Fredrik Ramm tok storeslem under årets premieutdeling.
Årsmøte ble avsluttet med en høytidelig premieutdeling. Vinnerne var:

Vandrepokal Vasaloppet: Fredrik Ramm
Fredrik Ramm fikk første napp i vandrepokalen for Vasaloppet med tiden 5.03.30.

Vandrepokal Birken: Fredrik Ramm
Fredrik Ramm fikk første napp i vandrepokalen for Birken med tiden 3.37.36.

Årets prestasjon 2012: Fredrik Ramm
Begrunnelse: Fredrik Ramm tildeles herved prisen ”Årets prestasjon 2012” for imponerende resultater og utvikling gjennom hele sesongen. Høydepunktet var ny Vasastakerrekord i Vasaloppet med tiden 5.03.30.

Årets most improved Vasastaker 2012: Fredrik Ramm
Begrunnelse: Med en forbedring fra plass nr 3303 til nr 1573, forbedret Fredrik seg med hele 1730 plasser fra 2011. Dette gir en prosentvis forbedring på hele 52,4 % og han er med det ”Årets most improved Vasastaker”.

Årets smørebom 2012: Peder Ullevold
Begrunnelse: Sjelden har vel en Birkebeiner hatt større problemer med utstyret. Med to lange smørestopp og brutt renn etter 10 km, er det ingen tvil om at Peder Ullevold hadde ”Årets smørebom”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar