28.08.2013

Testrenn rulleski: Mannefall og personlige rekorder

Vasastakerne avholdt tirsdag 27. august testrenn i Sørkedalen for å ta tempen på rulleskiformen. Planen er å kjøre den samme testrunden om ca to måneder for å måle progresjon i løpet av høsten.

Testrunden gikk fra parkeringsplassen etter Bogstad camping til Sørkedalen kafé tur/retur. Totalt 12,32 km. Værgudene viste seg fra sin beste side i motsetning til på testrennet i fjor. I tillegg var det helt sjef med ny asfalt i Sørkedalen.
 
Det ble særdeles labert oppmøte på testrennet med kun to deltakere: Marius og Peder.
 
Øvrige Vasastakere feiget ut eller hadde meldt forfall av ulike grunner: forkjølelse, vondt i lysken etter fall på rulleski, bleieskift, må bruke tiden i løpesko eller på jernhesten, middag med kollegaer etc.

Starten gikk kl 21. Marius åpnet offensivt og kan i Northug-stil melde om at formen aldri har vært så bra så tidlig på høsten. Han fikk en luke i den første nedoverbakken som jeg måtte jobbe for å tette. Etter det vekslet vi på å dra. Fikk en luke før vending og økte ledelsen på de siste 7 km. Begge satte ny pers med ca 3-4 minutter. Ny asfalt kan nok forklare deler av tidsforbedringen.

Tider testrenn:
Peder: 42.04
Marius 44.47

Satser på bedre oppmøte på neste testrenn i oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar