27.03.2014

Årsmøte og sesongavslutning for Vasastakerne

Fredrik med nok et napp i pokalen.
Arkivfoto
Lørdag 22. mars avholdt Vasastakerne sitt tredje ærverdige årsmøte. På agendaen sto blant annet opptak av hospitanter/medlemmer og utdeling av vandrepokaler. Det ble også god tid til mimring fra årets skisesong og en del røverhistorier.

Det har vært en brukbart bra sesong for Vasastakerne som stilte med 6 stk på start i Vasaloppet. På veldig tunge forhold viste det seg derimot som en vel tøff oppgave å klare å forbedre fjorårets relative plassering. Flere Vasastakerne valgte å ta et hvileår fra de svenske skoger og øvrige turrenn i vinter, men har lovet å komme sterkere tilbake neste sesong.

Årsmøtet godtok opptakskomiteens innstilling til opptak av nye medlemmer. Marius Gigernes og Sigbjørn Smith ble tatt opp som medlemmer etter å ha vært hospitanter i to sesonger. Simen Pedersen ble henvist til en ny sesong som hospitant. 

Årsmøte ble avsluttet med en høytidelig premieutdeling. Vinnerne var:

Årets prestasjon 2014: Trygve 
Begrunnelse: "Under stormfulle og vanskelige forhold, leverte han et meget sterkt Furusjøen Rundt. Med det sikret han seg både plass i startledd 4 og høye forventninger før Vasaloppet."

Årets most improved Vasastaker 2014: Marius 
Begrunnelse: "Med en forbedring fra plass nr. 8526 til plass nr. 6659, forbedret Marius seg med hele 1867 plasser fra 2011."

Årets smørebom 2014: Terje 
Begrunnelse: "Han var ikke alene der han stod på toppen av den første bakken og hakket is av skiene. Men nærværet av andre desperate løpere, bidro ikke til å bedre humøret for denne Vasastakeren. Han hadde gått i klisterfella og da er det langt hjem."

Vandrepokal Vasaloppet: Fredrik 
Fredrik beholdt vandrepokalen for Vasaloppet med tiden 5.49.26.

Vandrepokal Birken: Avlyst renn
Trygve beholdt vandrepokalen som følge av fjorårets seier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar