13.04.2015

Årsmøte og sesongavslutning for Vasastakerne

Fra venstre: Marius, Terje, Vegard og Trygve stakk av med årets premier, noen gjevere enn andre.

Lørdag 11. april avholdt Vasastakerne sitt fjerde ærverdige årsmøte. Takk til Sigbjørn som stilte kåken til disposisjon for anledningen. På agendaen sto blant annet opptak av hospitanter og utdeling av premieutdeling for årets sesong. Det ble også god tid til mimring fra årets skisesong og en del røverhistorier.

Det har jevnt over vært en bra sesong for Vasastakerne. Flere har notert seg for ny pers på plassering i de svenske skoger, mens andre har hatt et lite stykke opp til tidligere høyder. Årets høydepunkt var som vanlig Vasaloppet. På blytunge forhold fullførte 7 Vasastakere med stil, hvorav en klarte medalje.

Årsmøte ble avsluttet med en høytidelig premieutdeling. Vinnerne var:

Årets prestasjon 2015: I år to priser, delt mellom Vegard og Terje
Begrunnelse Vegard: "Etter et hvileår fra Vasaloppet har denne stakeren trent med militær disiplin og han gjorde et imponerende comeback. Han har år for år forbedret plasseringene sine i Vasaloppet. Med en 1559. plass var ingen i nærheten av farten til Vegard på Vasaloppet."

Begrunnelse Terje: "Sykkelformen har vært der i mange år, men denne vinteren har syklisten også funnet den gode skiformen. Imponerte stort på Montebellorennet og seedet seg frem to puljer. På Vasaloppet mestret han forholdene, forbedret plasseringen med over 3000 plasser og klarte nesten ny pers også på tid, selv på blytunge forhold!"

Årets most improved Vasastaker 2015: Terje
Begrunnelse: "Med utallige timer på jernhingsten kombinert med mange bra skiøkter, opplevde denne stakeren en solid fremgang denne vinteren. Terje forbedret sin plassering på Vasaloppet fra 6563 i 2014 til 2824 i 2015. En forbedring på hele 3739 plasser."

Årets smørebom 2015: Marius
Begrunnelse: "Flere valgte å gå rennet på blanke ski. Det hadde imidlertid ikke denne stakeren tatt. Skuffelsen var derfor stor da det viste seg at det likevel ble 40 km uten feste. Til tross for smørebom, Marius gikk et flott Montebellorenn og sikret seg viktig seeding til Vasaloppet."

Vandrepokal Vasaloppet: Vegard
Vegard overtok vandrepokalen for Vasaloppet med tiden 6.01.09.

Vandrepokal Birken: Trygve
Trygve beholdt vandrepokalen for Birken med tiden 4.29.25.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar