04.05.2017

Enebakk Rundt 2017 i deilig vårvær!

Satt fint i feltet og hilste høflig til fotografen Ola Morken
1. mai ble klassikeren Enebakk Rundt kjørt. De senere årene er det Marius som har forsvart Vasastakernes ære på rittfronten. 83 km. ble imidlertid for kort for Marius, han prioriterte heller langtur til Son denne mandagen.

Dermed var det duket for et aldri så lite comeback fra undertegnede. Etter to hele sesonger uten ritt, var jeg noe usikker på formen. Men et par tvilsomme kolleger fra jobben, mente at dette var en god idè, så da stilte vi på start alle tre. Puljen vår hadde en estimert sluttid på 2.10-2.20. Noe som jeg mente at nok var litt i overkant fort.

Været var fantastisk og da starten gikk, var det rett tilbake i rittmodus. Og det gikk unna fra start. Jeg hadde nok med å henge med og fant fort ut at her var det bare å klamre seg fast. Jeg fant en fin posisjon fremme i feltet og ble liggende der. Skulle gjerne tatt noen føringer, men det var ikke mulig.

Var ganske kjørt etter en time og begynte å fundere på hvor lenge jeg skulle henge med. Det viste seg at de to andre gutta også fortsatt satt med, og da var det jo ikke noe tema å slippe.

Det som er fint med Enebakk Rundt er at det er ganske lettkjørt fra Enebakk og inn til Hauketo. Med ca. fire km. igjen kommer de avsluttende bakkene. Det gikk egentlig overraskende bra, og selv om krampa kom og hilste på opp til Ljabru, så klarte jeg å avslutte greit og knipe den interne jobbduellen. Fin dag på sykkelen.

Sluttid ble 2:11:40 - Snitthastighet 37,8 km/t

 - Se hele resultatlisten fra Enebakk Rundt 2017


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar