11.01.2012

OBIK SkiGo karusellen 2012: Brutalt møte med tøffe VM-løyper

OBIK SkiGo karusellen 2012 avvikles i Holmenkollen 6 onsdager fra kl 18.00. Første renn var onsdag 11. januar. Det var rekordstort oppmøte med hele 623 påmeldte. Tidligere år har rekorden vært på rundt 400 løpere per renn.

”Det handler om konkurranseløyper, nærmest av det umenneskelige slaget, fortalte noen før start”, skriver langrenn.com. 

Da løperne kom i gang, ble det kanskje ikke så umenneskelig for enkelte, for det var flotte forhold på det første løpet i den populære skikarusellen til Oslo Bedriftsidrettskrets som arrangeres for 29. gang. Sporene i bakkene ble ganske polert. Det var også litt stein i utforkjøringene som ga noen riper og fliser i fartsretningen på skiene, men alt i alt et flott arrangement av OBIK.

OBIK SkiGo karusellen er åpen for alle, men det må vel kunne sies at nivået er relativt høyt. Det er mange supermosjonister på start. I dag gikk Team Xtra personell-rekrutt Stian Remseth Andresen inn til en tid ingen andre klarte å matche. Remseth Andresen gikk for øvrig inn til en 15. plass på Jizerska Padesatka på søndag.

For Vasastakernes utsendte ble det en tung dag i Holmenkollen. VM-løypene er i hvert fall vesentlig tøffere enn på TV... Det viktigste var å få en bra treningsøkt og i tillegg blir det lettere å prøve å forbedre tiden utover vinteren:-)

Kilde og foto: www.langrenn.com, www.skiclassics.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar