10.01.2012

Petter Northug klar for Marcialonga

Petter Northug var tidlig klar på at sesongen var «over» for ham etter Tour de Ski. Denne uken ble det klart at han stiller til start i Marcialonga i tillegg til Vasaloppet.
- Akkurat nå er det mer motiverende å gå langløp. Jeg har lyst til å teste ut det. Da ryker nok topplasseringen i verdenscupen, men jeg får heller forsøke å forsvare 2.-plassen, sa Northug.


For tiden befinner Northug seg på Gran Canaria. Straks ferien er over venter styrke- og staketrening før Northug stiller til start i Moena 29. januar med startnummer 86. Det blir spennende å se hvordan verdens beste skiløper kan hevde seg i konkurranse med langløperne. Klarer Northug å henge med stakemaskinene Jerry Ahrlin, Stanislav Rezac, Jörgen Brink og Jørgen Aukland?

Plasseringen i Marcialonga vil kunne gi en viss pekepinn på hvor mye styrke- og staketrening Petter Northug må legge inn for å kunne kjempe i toppen på Vasaloppet. Vi kommer til å benke oss foran TV-skjermen. Det er liten tvil om at Northug vil heve publikumsinteressen for Ski Classics til nye høyder.

Kilde: www.langrenn.com, www.skiclassics.com, www.marcialonga.it

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar